lördag 1 juni 2013

Kalas kalas kalas

Kalas dags
 
Nu på våren är det väldigt många i vår närhet som fyller år, vilket är både trevligt och roligt men även väldigt intensivt. Thomas farmor fyllde år och tyvärr var jag dålig på att  ta kort från de kalaset, men tog några på våra små när de var ute, visar er dem.
Nu blev det dock lite knas, då makens syster och bror bokade in kalas i Västervik och efter det fick vi inbjudan till bästa vännens kalas för fira barnen, Alexander som fyller 3 år och Jakob som fyllde 1. Det betyder två kalas på samma dag, hur gör vi nu??
Efter lite diskussioner fram och tillbaka, hur vi skulle göra, skulle vi dela upp oss? osv, men valet blev att gå på vännens kalas. Vi skickade dock med lite presenter till Västervik och Thomas bror återkopplade redan samma kväll, att det var en lyckad present (en liten flaska virre). Vi hade en mycket trevlig dag och jag bifogar lite underbara bilder från dagen. Pojkarna blev glada för sina presenter, ni som följt min blogg vet att jag inhandlade en stor lastbil till Alexander, den var svår och slå in men med mycket papper gick det fint. Maja skrev på presenten och ritade en teckning, vilket Alexander i all hast inte han titta på när han öppnade paketet, förstår honom helt och hållet. Maja var så duktig, då hon ännu en gång fick stå bredvid och titta på och hon ville så gärna öppna paket, men snart gumman är det din dag.
Tack Fam Tranesjö för god mat och gott vin.
Från kalaset i Påryd

Från kalaset i Påryd
 
Från kalaset i Påryd

Anna o Alexander


Jakob 1 år




Maja, Alexander och Oskar


De var några sport freak som ville se slutet på en match


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar