onsdag 29 augusti 2012

kallbadhuset


Igår var jag och avtackade  härliga medarbetare som ska vidare med andra uppgifter , de kommer bli tomt efter dem. Förutom det tråkiga att de slutar så var det riktigt kul och träffa alla goa kollegor. Blev mycket kramkalas.


Vi åt en sallad med handskalade räkor, så mumsigt. Vi höll till i kallbadhuset, jag hade aldrig varit där förut men vilken utsikt. Sååå läckert. Jag ångrar att jag inte tog ett kort, för det var ljuvlig utsikt.

Tanken var att vi skulle hålla till i parken men det blåste lite för mycket och genom att vi har två medarbetare som har nycklar till kallbadshuset ,så fick vi lite lä. Det var andra gången jag var i väg utan min igel (Saga) så det kändes lite naket efter en stund.  Kanske inte så konstigt då vi har tillbringat dygnet runt i 7 månader nu.

Jag skulle börjat knega på måndag ,men har för längt min f-ledighet till den 20 sep. Lite blandade känslor. Jag älskar mina barn, de är mitt allt men jag är ganska nöjd med att gå hemma. Nu vill jag jobba och jag har lyckan att ha ett arbete som är så roligt och omväxlande. Det blir faktiskt väldigt kul att komma igång igen, jag hårdstartar med  att jobba heltid 1 och en halv månad  för att sedan gå ner till halvtid och på så sätt få både vara med mina barn och även jobba. Perfekt lösning! Vi gjorde så när Maja var liten och det var kanon. Samt så får Thomas också vara pappaledig och njuta av våra små underverk dagtid.

Anledningen att jag fick förlänga till den 20 sep är att vår lilla Saga vill ammas och är inte speciellt glad i varken välling/flaska eller mat. Nu har det dock blivit lite framsteg men det går sakta. Det var inte riktigt i vår planering, men som sagt barnen är viktigast och Saga behövde lite mer tid innan hon förstod sig på att det finns mer föda än bröstmjölk.  Hon är fortfarande mammig och jag tror hon behöver vara lite mer med sin pappa.

Så nu är det 3 mysveckor kvar innan jag är tillbaka i arbetslivet!

Ha de gott alla där ute!

1 kommentar:

  1. Ja det var en mysig kväll - tack för att du kom!! :)

    Önskar all lycka till med amningen så att du lugnt kan börja jobba igen - annars får mannen komma in med Saga till en början ;))

    Många varma kramar // Janette

    SvaraRadera